8 Haziran 2013 Cumartesi
no image

The Sixth Sense - Altıncı His izle



Altıncı His izleyerek yine güzel bir Bruce Willis filmine şahit olacaksınız. 1999 yılında ilk kez Amerika’da vizyona giren bu Hollywood filme birçok senariste ilham kaynağı olduğu gibi izleyenleri de kendine hayran bıraktı. Hala heyecanla izlediğimiz filmlerden biri olan Altıncı his izlemediyseniz, izlemeniz gereken filmler arasında.  Bruce Willis’in şöheritine şöhret katan film hala IMDB’nin en iyileri arasında. Filmin senaryosu M. Night Shyalaman tarafından yazıldı. Ünlü senarist ve yönetmen After Earth, Devil, Son Hava Bükücü ve Signs gibi filmlerin senaryosunu yazmıştı. M. Night Shyalaman’ın güzel bir çalışması olan Altıncı His izlerken soluğunuz kesilecek. Filmin hikayesinde bir psikoloğun hikayesi anlatılıyor. Psikolog zamanında yaşadığı ağır bir çatışmanın travmalarını hala yaşamaktadır. Cole adında bir çocuğun doktorluğunu yapan psikoloğumuz, çocuğun kimseyle paylaşmadığı bir gizeme şahit olacaktır. Sitemizde Altıncı His izlerken, 1080p izleyebilir veya HD izleyebilirsiniz. Bu başarılı eser bir çok yönetmen ve sanatçı tarafından olumlu eleştiriler aldığı gibi izleyiciler ve eleştirmenler tarafından da yüksek puanlarla değerlendirildi. Film Türkiye’de 2000 yılında vizyona girmişti. 
Altıncı His, Bruce Willis’in en çok sevilen filmlerinden biri olmuştu. Ünlü senarist M. Night Shyalaman’ın aynı zamanda yönettiği filmde Dr. Malcolm Crowe rolünde Bruce Willis, Cole Sear rolünde, Haley Joel Osment ve Lynn Sear rolünde Toni Collete oynuyor. Eğer hala Altıncı His izlemediyseniz muhakkak izleyin.

Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem, İMDB 7.0+, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler

Yapım: 1999 - ABD

IMDB Puanı: 8.2

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Oyuncular: Bruce Willis , Mischa Barton , Haley Joel Osment , Donnie Wahlberg , Toni Collette

Etiketler: Altıncı His, Altıncı His 720p izle, Altıncı His hd izle, Altıncı His izle, Altıncı His türkçe dublaj izle, The Sixth Sense, The Sixth Sense 720p izle, The Sixth Sense hd izle, The Sixth Sense izle


The Sixth Sense - Altıncı His Full HD izle

0 yorum:

Yorum Gönder