8 Haziran 2013 Cumartesi
no image

Man Cheng Jin Dai Huang Jin Jia - Altın Çiceğin Laneti izle



2007’de vizyona giren ve başarılı bir Çin filmi olan Altın Çiçeğin Laneti izlerken, bir çok skandala ve politik olaylara tanık olacaksınız. Dram ve Aksiyon filmlerini seven birçok insan tarafından sevilerek izlenen filmde neredeyse yok yok. İhanetler, skandallar, politikalar, savaşları konu edinen bu 10. y.y.’a ait filmde her aradığınızı bulacaksınız. Filmin senaryosunu başarılı senarist Yu Cao hazırladı. Senaryosu birçok kimse tarafından beğenilen eserde filmin hikayesi Tang Hanesi’nin üzerine kurulmuş. Tang Hanesi’nin kralı Imparator Ping’in üç tane çocuğu vardır. Bu üç çocuk da çok ayrı karakterlere sahiptir. Birbirleriyle anlaşamayan bu üç karakter sarayda olay çıkarmaktan geri kalmazlar. Birbirlerine karşı komplolar ve skandallar düzenlemeye başlarlar. Kral ile de bozulan araları, kraliçenin de katılmasıyla daha çetrefilli bir hale gelecektir. Zhang Yimou’nun yönetmenliğini yapan eserde aradığınız her şeyi bulacaksınız. En başarılı uzak doğu filmlerinden biri olarak addedilen Altın Çiçeğin Laneti izlerken hem hüzünlenecek, hem de nefesleriniz kesilecek. Sitemizde filmi 1080p veya HD izleyebilirsiniz. Kaliteli bir uzak doğu filmi izlemek isterseniz bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz. 

Altın Çiçeğin Laneti izlediğinizde yine güzel bir Yun Fat Chow filmi izleyeceksiniz. Yun Fat Chow bu filmde de kralı oynuyor. Kraliçe rolünde Li Gong, Jay Chou rolünde Prens Jai, Ye Liu rolünde Prens Wan var. Prens Yu rolünde ise Junjie Qin oynuyordu.

Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, İMDB 7.0+, Romantik Filmler, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler

Yapım: 2007 - HongKong , Çin

IMDB Puanı: 7.0

Yönetmen: Yimou Zhang

Oyuncular: Yun-Fat Chow , Gong Li , Jay Chou , Li Gong , Man Li

Etiketler: Altın Çiçeğin Laneti, Altın Çiçeğin Laneti 720p izle, Altın Çiçeğin Laneti hd izle, Altın Çiçeğin Laneti izle, Altın Çiçeğin Laneti türkçe dublaj izle, Man cheng jin dai huang jin jia, Man cheng jin dai huang jin jia 720p izle, Man cheng jin dai huang jin jia hd izle, Man cheng jin dai huang jin jia izle


Altın Çiçeğin Laneti Full HD izle

0 yorum:

Yorum Gönder