8 Haziran 2013 Cumartesi
no image

Alpha Dog - Rehine izle




2005’de vizyona giren Rehine birçok sinema severin severek izlediği aksiyon filmlerinden biri. Ünlü oyuncu Bruce Willis’in de başrolünde oynadığı film Bruce Willis’in  oynadığı filmler arasında en vasatlarından biri olarak gösterilse de yapılan eleştiriler ve izleyenlerin beğenisi filmi ortalamadan daha iyi olduğunu gösteriyor. Filmin senaryosunu başarılı senarist Nick Cassavetes yazdı. Bundan önce de bir sürü filmde yönetmenlik ve senaristlik yapmış olan Nick Cassavetes aynı zamanda bir çok filmde başarılı senaryolar çıkarmıştı. Bir uyuşturucu çetesinin hikayesini anlatan filmde, bu uyuşturucu çetesinin lideri ve adamları rahat ve lüks bir hayat yaşamaktadırlar. Ancak daha sonra onların keyfini bozacak bazı olaylar gelişecektir. Rehine izlerken güzel bir dram filmine de şahit olacaksınız. Filmi 1080p izleme veya HD izleme seçeneklerine sahip olacaksınız. 

Başrollerinde Sonny Truelove rolünde Bruce Willis, Johnny Truelove rolünde Emile Hirsch, Frankie Ballenbascher rolünde oynayan Justin Timberlake’in bulunduğu Rehine izlemediyseniz, muhakkak izleme listesine almanız gereken filmlerden biri. Film Türkiye’ye geldiğinde Justin Timberlake ve Bruce Willis’in başrollerde oynamasından dolayı oldukça ilgi çekmişti. Nick Cassavetes’in aynı zamanda yönettiği film birçok sinema severin de övgüsünü kazandı. SitemizdeRehine izlerken 1080p izleme veya HD izleme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Dram Filmleri, Suç Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler,Yabancı Filmler

Yapım: 2006 - ABD

IMDB Puanı: 6.8

Yönetmen: Nick Cassavetes

Oyuncular: Bruce Willis , Amanda Seyfried , Justin Timberlake , Amber Heard , Sharon Stone

Etiketler: Alpha Dog, Alpha Dog 720p izle, Alpha Dog hd izle, Alpha Dog izle, Rehine,Rehine 720p izle, Rehine hd izle, Rehine izle, Rehine türkçe dublaj izle


Alpha Dog - Rehine izle

0 yorum:

Yorum Gönder